Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Feriecenter Enjoy Resorts Marina Fiskenæs i Gråsten ligger fantastisk placeret lige ned til Flensborg Fjord og lystbådehavnen Marina Fiskenæs.
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Her er bygget 148 luksus feriehuse og i hovedbygningen er der desuden indrettet 8 luksus ferielejligheder. Husene er i forskellige størrelser og de største feriehuse er med 4 dobbelte soveværelser har desuden egen sauna og spabad.Luksus Feriehus

I hovedbygningen finder du et wellness-område med nogle af Danmarks lækreste spa-faciliteter. Her er bygget en dobbelt finsk brændefyret sauna i tømmer med et koldtvandskar og et boblebad lige udenfor.
Marina Fiskenæs udendørs boblebad

Indendørs findes flere forskellige saunaer og dampbade, en hamam, drømmebad, varmtvandsbassin på 33 grader, samt et afslapningsområde med panoramaudsigt over Flensborg Fjord.
Hamam for par

Her kan nydes en dejlig wellness-behandling og mange fås som parbehandling – f.eks. massager og hamam – det skønne tyrkiske bad med masser af olivenskum.
Badeland med vandrutsjebane

Der er også gode faciliteter til børnene – et badeland med vandrutsjebane og klatrevæg, samt legeområdet Børnebumleren. Og udendørs findes legepladser med aktivitetsmuligheder for både store og små.
Benniksgaard Golf Center

Hvis I er til afslapning med golf, bliver I heller ikke skuffede. Benniksgaard Golf Center ligger kun 5 km væk og med fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.
Du kan bestille golfophold eller greenfee i receptionen.
Restaurant Fiskenæs

I Restaurant Fiskenæs serveres traditionel brunch i weekenden, samt buffet med skiftende tema eller a la carte til middag. Restauranten har som det meste af centret flot udsigt over vandet.

Her findes desuden en Bistro mellem badeland og wellness-området. Her serveres lette retter, grillmad og is.

Giv et ophold eller en wellness-behandling på gavekort til Enjoy Resorts.

Læs mere og bestil ophold på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

This entry was posted in Danmark, Feriecenter, Feriehuse, Spahuse and tagged . Bookmark the permalink.